Είπαν για εμάς

Σε κάθε πρόβλημα ή απαίτηση της επιχείρησης μας, η ομάδα της FoodCare με συνέπεια και επαγγελματικότητα δίνει ταχύτατα καινοτόμες κι αποτελεσματικές λύσεις.
Ο σεβασμός, το ενδιαφέρον, η διάθεση και οι εξειδικευμένες γνώσεις τους σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία που διαρκώς ανανεώνουν, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που συνεχίζουν να παραμένουν αναλλοίωτα στη μακροχρόνια συνεργασία μας.

Κυριαζής Ανδρέας
CEO, Kyriazis Fruits S.A.

Πάντα ένα βήμα μπροστά σε όλα, πάντα ενημερωμένοι, πάντα αλλάζετε τη ροή της της παραγωγής σε όλα τα στάδια με πρωτοπόρες διαδικασίες, είστε μια δυνατή ομάδα με δυνατούς παίκτες.
Ποσό χαίρομαι που είστε συνεργάτες μας αλλά και καλοί φίλοι.

Παρασκευόπουλος Αντώνης
CEO, Ilis Foods Paraskevopoulos SA

Στη Foodcare για περισσότερο από 10 χρόνια βρήκαμε έναν συνεργάτη, με βαθιά γνώση του αντικειμένου, με καλή προσωπική επικοινωνία και άμεση ανταπόκριση για όλες τις ανάγκες πιστοποιήσεων ποιότητας και ασφάλειας της εταιρείας μας

Μουζάκης Παναγιώτης
CEO, Confectis - Panagiotis & Dimitrios Mouzakis

H ομάδα της FoodCare είναι ασυναγώνιστη.
Ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και να σου λύσουν την παραμικρή απορία! Να διαχειριστούν το οποιοδήποτε πρόβλημα.
Τους προτείνω ανεπιφύλακτα διότι εκτός από σωστοί επαγγελματίες είναι και εξαιρετικοί άνθρωποι.

Βόρδος Νικόλαος
Πρόεδρος, Α.Σ. Μεγάρων

Η εμπειρία μας από τη συνεργασία με τη FoodCare είναι πλήρως θετική. Καμία καθυστέρηση στην κάλυψη κάθε μας ανάγκης. Η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα, ο επαγγέλματισμός και η υψηλή γνώση μας κάνει να προτείνουμε την FoodCare σε όσους θέλουν να αναπτύξουν ασφαλή τρόφιμα. Η διεύθυνση και το προσωπικό, σου δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας κι επιτυχίας. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους πάντα δικαιώνει την επιλογή μας.

Σάμαρης Χρήστος
CEO, Σάμαρης Α.Ε.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της FoodCare, τόσο με τις εξειδικευμένες τεχνικές τους γνώσεις όσο και την εμπειρία τους, βοηθούν τον επιχειρηματία να εναρμονίζεται με τη νομοθεσία, τις απαιτήσεις των πελατών καθώς και στην επικαιροποιημένη εφαρμογή των σύγχρονων συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων.

Αγγελάκης Άγγελος
CEO, Αγγελάκης ΙΚΕ

Η FoodCare αποτελεί σημαντικός και αξιόπιστος συνεργάτης, με άψογο επαγγελματισμό, έτοιμος πάντα να μας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες αλλά και ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά συστήματα. Στη μακροχρόνια συνεργασία μας, συνέβαλε ουσιαστικά στην εξέλιξη των παραγωγών και στην εξωτερίκευση των προϊόντων μας, υπερασπίζοντας με σθένος την ανάπτυξη της συνεργατικότητας.

Κυριαζής Φώτιος
Πρόεδρος, Α.Σ. Φρούτων & Λαχανικών "Η Υρμίνη"

Στην FoodCare βρήκαμε ισχυρό επαγγελματισμό, υψηλή γνώση του φυσικού αντικειμένου και τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων στα έργα τους, πάντα με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας

Μωυσίδης Ιορδάνης
Πρόεδρος, ΑΣ Ήλιδα

Στη FoodCare αξίζει μόνο μία λέξη: “Οικογένεια”

Δρούγας Παναγιώτης
QA Manager, ΑΣ Νεάπολης-Αγρινίου

Παρά την πολυπλοκότητα της δουλειάς, με την υποστήριξη και τη σωστή καθοδήγηση της FoodCare, χρησιμοποιώντας το εξελιγμένο και εύχρηστο λογισμικό τους, η υλοποίηση της διασφάλισης της ποιότητας των αγαθών έγινε με ευκολία και ήρθε σε πλήρη αρμονία με τις ανάγκες της επιχείρησης μας και των πελατών μας.

Κυριαζής Χαράλαμπος
CEO, Κυριαζής ΑΕ

Με τη FoodCare είχαμε άμεση συμμόρφωση των διαδικασιών παραγωγής και των προϊόντων μας με τα σύγχρονα πρότυπα ενώ η αυτόματοποίηση των διεργασιών έκανε ευκολότερη και τη δική μας δουλειά, πάντα με αξιοπιστία και άψογη συνεργασία.

Ανδρουτσοπούλου Νάντια
QA Manager, Ρομποτή ΑΕ

Στη FoodCare συναντήσαμε άριστη τεχνογνωσία στην ανάπτυξη νέων προϊόντων ελαιολάδου κι ελιάς, πλαισιωμένα Συστεμικά με εύκολο τρόπο, που συνδυάζει την εφαρμογή των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων με τα σύγχρονα μοντέλα παραγωγής. Το Support της εταιρείας σε τρέχοντας ζητήματα είναι επίσης άριστο

Τουτούλης Νικήτας
CEO, Ελαία Γη ΑΕ

Μέσα από την συνεργασία μας μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες και άψογους συνεργάτες. Παρέχετε άψογη εξυπηρέτηση, άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες μας, εύρεση της βέλτιστης λύσης στα προβλήματα μας και συνεχή εξέλιξη στις υπηρεσίες σας!
Σας ευχαριστούμε!

Μάντη Ιωάννα
QA Manager, Agrofrut Hellas SA

Η Foodcare υποστηρίζει τον αγροδιατροφικό τομέα, την αειφόρο γεωργική παραγωγή και ανάπτυξη. Tο ανθρώπινο δυναμικό της έχει αφενός μεγάλη εξειδίκευση και αφετέρου μεγάλο πάθος να κατανοήσει, να σχεδιάσει και να εφαρμόσει σημαντικά projects στην Γεωργία και την Μεταποίηση – Εμπορία των Αγροτικών Προϊόντων. Προσωπικά όταν τους αναθέτω ένα έργο, ξέρω ότι ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας του, το έργο θα ολοκληρωθεί με επιτυχία στο χρόνο που πρέπει και με σωστή κοστολόγηση. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για το ήθος και τον επαγγελματισμό τους.

Ευθυμιόπουλος Δημήτρης
Διευθυντής Προμήθειας τομάτας και Αειφόρου Γεωργίας, Minerva ΑΕ

Παντρεύοντας Γνώση-Εφαρμογή-Ευθύνη, η FoodCare κατάφερε στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας το κάποτε ζητούμενο. Να διαμορφώσει εταιρικό Food Safety Culture στις εταιρείες παραγωγής τροφίμων και να τις βοηθήσει να αναπτύξουν ταχύτερα και ασφαλέστερα τις δυνάμεις τους για περισσότερες εξαγωγές με ασφαλέστερα προϊόντα.

Τακτικός Δημήτριος
CEO, Τακτικός ΑΕ

Η εταιρεία σας είναι άρτια καταρτισμένη από άψογο επιστημονικό προσωπικό που δίνει λύσεις σε όλους τους συνεργαζόμενους πελάτες της.

Τσάφος Γεώργιος
CEO, Τσάφος ΙΚΕ

Σωστοί και ενημερωμένοι επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στα συστήματα διασφάλισης ποιότητας. Και το σημαντικότερο φιλικοί και οικείοι με τους πελάτες τους καθώς είναι πάντα δίπλα τους σε όλα τα στάδια λειτουργίας και εξέλιξής τους.

Παρασκευοπούλου Δώρα
QA, Ilis Foods Paraskevopoulos SA

Στα χιλιάδες τηλέφωνα και eMails από πελάτες μας για εξειδικευμένες απαιτήσεις και ερωτήματα, η FOODCARE ήταν πάντα στην άλλη άκρη της γραμμής, πρόθυμη και οπλισμένη με γνώση να λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημά και να καθοδηγήσει την εταιρεία μας για την ικανοποίηση των πελατών μας.

Κολοτούρος Χρήστος
QA, Τακτικός ΑΕ

Άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Ιδιαίτερα οργανωτικοί και πάντα διαθέσιμοι. Πέρα της τεχνικής κατάρτισης και επαγγελματισμού που τους διέπει, τα παιδιά που στελεχώνουν την FoodCare επιδεικνύουν ιδιαίτερα υψηλό αίσθημα ευθύνης όσον αφορά στην ποιότητα και ασφάλεια της παραγωγής. Για εμάς, στο The Greek Olive Bar, η FoodCare αποτελεί αρωγό στην προσπάθεια μας να παρέχουμε ένα άριστο ποιοτικά προϊόν στους πελάτες μας.

Αθανασοπούλου Βαλέρια
CEO, The Greek Olive Bar

Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας, μπορώ να πω πως η ομάδα της Foodcare λειτουργεί με υψηλό επαγγελματισμό και άριστη γνώση σε ζητήματα που αφορούν τη διασφάλιση ποιότητας τροφίμων, βοηθώντας σημαντικά την εταιρεία μας να αναπτυχθεί.

Πετρόπουλος Κωνσταντίνος
CEO, Παντελής Πετρόπουλος ΑΕ

Google Testimonials

Επαγγελματική εξυπηρέτηση άριστη τεχνική κατάρτιση!

AGK IKE Avatar AGK IKE
31/03/2022

Immediacy, excellent cooperation and high-level expertise!

Αλέξανδρος Πολυδωρόπουλος Avatar Αλέξανδρος Πολυδωρόπουλος
01/04/2022

Αμεσότητα , άριστη συνεργασία και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία !

Αλέξανδρος Πολυδωρόπουλος Avatar Αλέξανδρος Πολυδωρόπουλος
01/04/2022

Επαγγελματίες στον χώρο με άψογη συνεργασία.

Alexandros Athanasopoulos Avatar Alexandros Athanasopoulos
31/03/2022